Поли Христова – Камиони, адреналин, разум и съдба

Поли Христова е един от основателите на академията Eurodrive. По образование е юрист, но от 13 години работи в сферата на международния транспорт. По нейни думи преди 6 години се заражда идеята за обучаване на професионални шофьори и по-точно на международни шофьори, а именно Eurodrive.

„По професия съм юрист, но любовта към адреналина, нафтата и големите камиони си е в мен от дете, когато за първи път на 2-годишна възраст моят дядо ме качи да се науча на езда на  един  страхотен мустанг. После на 10 години баща ми ме качи на ЗИЛ, а на 18 години се качих да карам и КАМАЗ и БЕЛАЗ. Любовта по транспорта реално идва от моя баща.“ – споделя Поли.

„Моята работа е моят живот. Камиони, адреналин, разум и съдба.“

Според Поли, веднъж влязъл бензинът в кръвта, трудно излиза. Работата на международния шофьор не е просто работата на шофьор, а занаят, който или умееш и ти идва „отвътре“, или не.

Идеята и основната цел на Eurodrive е да „създава“ прецизни професионалисти в професията международен шофьор и бранша международен транспорт.

Като ръководител на школата и преподавател по АДР, Поли обучава курсистите да са професионалисти в работата, да изпълняват своите задължения с прецизност и любов. Учи ги да обичат адреналина, който професията създава, но и разумно да стъпват на асфалта с големите гуми.

„Да си международен шофьор не е просто да си шофьор, а да си професионалист на пътя, да си вършиш работата точно, прецизно, да я свършиш сега, не утре – за утре ще има друга работа!“ – споделя Поли.

Поли предава своя 13-годишен в сферата на международния транспорт, като споделя с курсистите в Eurodrive  своите щастливи моменти и своите неволи. На всеки кандидат-шофьор казва: „Добре дошъл в нашето семейство, а не  след дълго и при  нас на асфалта“.

Като съвет, който Поли дава на всеки, който иска да се занимава с международен транспорт,  е това, че за всеки има място на „асфалта“, но трябва да бъдем толерантни на пътя, професионалисти  в работата си, да си помагаме и да бъдем колегиални, за да има „утре“ за всички нас и нашите семейства.

Академията Eurodrive приема кандидат-шофьори независимо какви са били техните предишни работни позиции!

Сега е моментът да дадеш старт на своята кариера като международен шофьор! Свържи се с нас и започни работа още от самото начало на 2022 г.!