EuroDrive – Академия за истински професионалисти

Продължаваме разказа на Поли – един от преподавателите в Юродрайв, с малко повече подробности за програмата и идеята на академията.

Всяка нова група за курсисти на Юродрайв стартира в понеделник и продължителността й е 14 дни. В академията идват мъже и жени от цяла България (и не само от България).

Първото и много важно нещо, което се прави, е да се види нивото на бъдещите международни шофьори. За тази цел се правят няколко теста и интервю с курсистите.

Следва теоретично обучение, като тогава стават ясни всички необходими документи и Юродрайв се ангажира да помогне за тяхното издаване.

Обучението включва и практическа част, в която бъдещият шофьор има възможността да се с новите модели на DAF отблизо.

Академията разполага със собствена база за настаняване, към която е осигурено целодневно меню за всички курсисти. А за всички, които обичат да тренират, на тяхно разположение има напълно оборудван фитнес.

Когато всички необходими документи са готови, бъдещият шофьор потегля на път с опитен международен шофьор, за да придобие знания и опит и на терен.

 

Сега е моментът да дадеш старт на своята кариера като международен шофьор! Свържи се с нас и започни работа още от самото начало на 2022 г.!