Булстрад е търговска марка с  55 – годишна история, наложила се като символ на  доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар;

Булстрад предлага над 100 вида застраховки, предназначени за индивидуални клиенти и фирми, които в най-пряка степен се стремим да направим адекватни  и конкурентни в новата пазарна среда,  при свободното предлагане на стоки и услуги;

Близо 1 000 000 индивидуални и бизнес клиенти ни се довериха през изминалата година.

Същевременно от април 2007 мажоритарен акционер на дружеството е ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с над 185 – годишна история в областта на  застраховането, чийто опит и професионализъм ще допринесе за запазване на лидерската позиция на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП на българския застрахователен пазар и  същевременно ще способства за въвеждането на  нови  добри практики, целящи още по-пълно задоволяване на изискванията и  очакванията на нашите клиенти – граждани на обединена Европа.


С над 50 години опит и с една от най-големите мрежи от бензиностанции в света – горивната карта Shell покрива нуждите от професионално управление на автопарка. На територията на Европа, над 2000 бензиностанции са специално пригодени за товарен трафик с високодебитни колонки, качествени горива и AdBlue, паркоместа и зони за почивка. В допълнение, може да се заплащат пътни такси, автомивка, ферибот, пътна помощ и сервиз. Горивната карта е Chip & PIN, а онлайн платформата позволява управление на зарежданията в реално време. С услугата по възстановяване на ДДС и акциз оптимизирате паричния си оборот, а на безплатната телефонна линия, нашия Център за работа с клиенти ще Ви консултира на български език.

Shell пое ангажимент по линия на въвеждането на алтернативни горива за товарния транспорт и в момента изгражда инсталации за втечнен природен газ (LNG) в цяла Европа. Горивната LNG карта e на разположение и на българските превозвачи.


Компанията Примекс е създадена през 1997г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми.  Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори – световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

Модерните търговски и сервизни центрове на Примекс са в цялата страна – София, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

Примекс предоставя най-съвременни условия за връзка с многобройните си клиенти. Към компанията функционира център за обслужване на клиенти, който осигурява входяща комуникация чрез всички канали – национален телефонен номер, имейл и чат.

 


  • 1994 – Компанията е основана в София под името ЮБН Ауто ООД
  • 1995 – Компанията става оторизиран сервиз на тежкотоварни автомобили с марката DAF
  • 2005 –Компанията получава правата по продажба и сервиз на тежкотоварни автомобили с марката DAF, като става единствения оторизиран дилър на DAF Trucks NV за България.
  • 2006 –Белгийската корпорация Turbo`s Hoet Group (THG) купува 50%  от акциите на ЮБН Ауто.
  • 2009 – Компанията е сертифицирана по стандарт ISO 9001.
  • 2010 –Белгийската корпорация Turbo’s Hoet Group NV (основана през 1974) става 100% собственик на компанията. Групата вече е собственик и на компании в Белгия, Русия, Беларус и Франция.
  • 2011 -Борда на директорите на Turbo`s Hoet Group N.V., решава да наложи собствена марка “Turbotrucks”, и да унифицира имената на всички дилърства на компанията, като ги преименува на “Turbotrucks“, обедини под едно лого и така да идентифицира всички свои дъщерни фирми.
  • 2013 –Вписана е промяната в името на компанията –Турботракс България ООД
  • 2013 – Компанията е сертифицирана по стандарт ISO 14001.

„СФК Трак“ ООД предлага решения за комплексните нужди на различни видове клиенти – сервизи, транспортни фирми, собственици на товарни автомобили и търговски партньори в страната. В обектите в София, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново и Бяла е налична на склад широка гама от резервни части за товарни автомобили, автобуси, микробуси, ремаркета и полуремаркета. Професионално обслужване, конкурентни цени и бърза доставка са предимствата, които фирмата осигурява на своите партньори. Гаранция за дългосрочното сътрудничество и успеха на клиентите на фирмата са предлаганите над 35 000 качествени артикула от над 100 премиум марки на водещи Европейски доставчици.

 


Интерлийз

ОББ Интерлийз ЕАД е водеща българска лизингова компания, част от белгийската банково-застрахователна група KBC.

От своето създаване до момента компанията се утвърди като надежден, доверен и търсен партньор, както за своите клиенти, така и за своите доставчици, застрахователи, брокери. Чрез своите 17 клона в страната, ОББ Интерлийз предлага широка гама от лизингови продукти – финансов и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, транспортни средства, земеделска и строителна техника, заводско оборудване и машини.


Шмиц Каргобул АД е най-големият производител на ремаркета и полуремаркета в Европа. Групата разполага с производствени бази в Германия, Испания, Литва, Русия и Турция. Шмиц Каргобул АД е работодател на повече от 5 100 души.

Профилът на компанията предлага и следните допълнителни услуги: Cargobull Finance за покупка на лизинг, Schmitz Cargobull Parts&Services за обслужване и осигуряване на оригинални резервни части за превозните средства, Schmitz Cargobull Telematics за телематика на ремаркета и полуремаркета и Schmitz Cargobull Trailer Store за употребявани ремаркета.

“Шмиц Каргобул България” ЕООД е дъщерна фирма на Шмиц Каргобул АД. В България компанията предлага пълната гама от продукти на Шмиц Каргобул АД.